Posted by on January 10, 2018

sportswearЧували ли сте, че обувката не е единствено израз на показност и стил. Тя би могла значително да каже за притежателя си. Според някои анализатори даже формата на изхабената обувка е възможно да ни каже значително повечко за стопанина, в сравнение със самите реплики казани на първа среща.

Както по качеството на материали и марката обувки, да разберете за социалното положение и професията на господина насреща, може да узнаете и от модела.

Мъжки маратонки – тези са обувките на всеки себе уважаващ се господин.

И точно тук въобще не коментираме мъжа, позволяващ си да нахлузи мъжки маратонки, за да тръгне на работа в офиса, а за онзи който всяка една сутрин преди работа се грижи за здравето и тонуса си.

Спортен кец – това е класическата спортна обувка, като освен удобна е страшно искана от почти всички. Подобна обувка може да носи абсолютно всеки мъж, поне за ползване през извънработно време.

Елегантни кожени обувки – точно това са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако Вашият човек има точно такива обувки или вдига летвата още по-високо с автентични екземпляри от кожа на крокодил, то то тогава срещу Вас имате индивид от силния пол, който е много взискателен.

Туристически обувки – тази е желаната обувка на модерния авантюристичен тип мъж. Ако случайно знаете господа, като в седемдесет процента от случаите използват точно такива обувки за туризъм, то в такъв случай сте хлътнали и по любител на природата и може би дори еко защитник.

Мокасини – представителите на силния пол, държащи на класиката и комфорта, притежават точно тези обувки. Подобни господа обичат социалния живот, срещи с приятели и дори са душата на компанията.

Posted in: Uncategorized