Posted by on February 6, 2018

inflatable poolЕдин от най-забавните и рентабилни варианти да изкарате горещ летен почивен ден е да почивате или да се забавлявате в надуваем плувен басейн в двора ни. възрастни и деца биха могли да се любуват на забавни мигове и водни забавления.

Собствен плувен басейн в двора в днешно време не е невъзможна или тежка покупка, както беше назад във времето. Към днешна дата в почти всеки двор с достатъчно пространство е възможно да се монтира сглобяем плувен басейн.

С елементарно подготвяне, различни важни аксесоара и много идеи за забавни дейности, надуваемият басейн за плуване може спокойно да стане в едно наистина незабравимо събитие за семейството. Тези, които искат да се възползват оптимално от надуваемите басейни могат да разберат елементарна техника за монтиране, която биха следвали всеки един път:
Изберете мястото на надуваемия басейн

За да монтирате своя собствен плувен басейн, подберете слънчева и много отдалечено пространство от растителност и дървета.

Подготвяне на повърхността
Плувният басейн е хубаво да е поставен на изравнена плоскост, с цел за запазване качеството и да притежава равномерна дълбочина . Възможно е да трябва да изравнявате почвата, да отстраните чакъла и т.н. ефективен избор е да изсипете пласт пясък, за да сглобите басейна за плуване.

Сложете структурата на плувния басейн, на подовото покритие
Наредете плувния басейн над брезент. Изберете правилното положение и разгънете преди издуване.

Надуйте страните на надуваемия басейн
Надуйте стените на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълнете басейна
Ползвайте градинския маркуч и включете крана: чакайте като се напълни, което може да коства няколко часа.

Правилно е да запълните плувния басейн на рано сутрин.
По този конкретен начин топлината от слънцето трябва да затопли температурата на водата, като е типична за втората част на деня. В случай, че напълнената вода все още е студена, налейте към нея няколко кофи гореща вода за бързо покачване на температурата.

Вграждане на аксесоари
Ако в басейния комплект е на лице филтърен модул, спокойно можете да монтирате паралелно запълването на басейна и инфузията. В следствие на това да сложите абсолютно всички допълнителни елементи към басейна: стълбичката за достъпност, шезлонзи и чадъри около него и т.н.

Когато надуваемият басейн е приготвен, остава само и единствено да поставите бански костюм и да се посветите на веселието от плуването в домашни условия!

Вижте сайта ни: baseinibg

Posted in: Uncategorized