Posted by on January 11, 2019

horoscope

Сънищата за разгадаване е важно да се отделят. Ако съновидението ви е смутно, случва се точно като на лента от филм като вие не сте част от този „сценарий” – такъв сън е безплоден. Съновидението, върху което е нужно да се съсредоточите, е ред да остави диря във вашето съзнание. Навярно няма да се сетите за пълния сценарий, а само самостоятелни негови части. Действително и най-малката частица или детайл от съня трябва да остави личния си следа в душата ви.

Препоръка при тълкуване на сънищата: Предимно сънят, преизпълнен с чувство и не ви дава покой, може да ви ръководи. Пророческият сън притежава отличителна емоционална украска, която е невъзможно да се предаде със слова.

Не избързвайте да отваряте книгата за разгадаване на сънища. Наистина бързо се разтълкуват случки, като са украсени емоционално и имат контакт с действителни чувства на хората. Реалните и яростни чувства са светлините по булеварда на съществуването ни.

Осъществимо е сънуваното от нас да стане съставна част от действителния живот. Всяка една нощ всеки един от нас има сън, но в голяма част от случаите, след събуждане, не се сещаме за абсолютно нищо. Правилното тълкуване на съновидението е талант, то може да стане и чрез хороскопа за деня.

Необходимо е да успеете от огромното количество сънувано да сортирате най-важното съдържание.

Рядко в сънищата ни присъстват цветове, звуци, миризми и вкусови усещания. Възникването им в съновидението на абсолютно всеки човек е от голям смисъл и в голяма част от случаите внася яснота за събития от бъдещето.

Направете дневник на съновиденията си. Хубаво подберете тези детайли, които са правилните за гадаене. Погледнете в съновника ключов знак, отнасящ се до определен предмет, обект на съновиденията си. И спокойно следвайте условията, правилни за всяка творческа дейност.

Няколко примери от съновника: гора – безпокойство; планина – затруднение; мъглявина – неизвестност; рояк птици – посетители;…

Не възприемайте съновидението буквално. Съновиденията са ограбени от здрав смисъл, логика и последователност. Логиката на изкуството коренно се различава от логиката на реалния живот. Това, което сънуваме, е игра на нашето подсъзнание. Нашето подсъзнание е ограбено от здрава логика и смисъл.

Posted in: Uncategorized